Klasifikasi lan kaluwihan lan kerugian saka hoists listrik

Desain hoist listrik nyukupi kabutuhan para pekerja lan nduweni ciri khas dhewe, nanging produk apa wae duwe kaluwihan lan kekurangane dhewe. Mung kanthi ngerti kaluwihan lan kekurangane kanthi bener, kita bisa luwih ngerti aplikasi kasebut, supaya bisa nggayuh tujuan supaya bisa ngrampungake target kerja. .
Hoist listrik minangka mesin angkat sing nggabungake reel mekanisme pengurangan motor kanthi kompak, sing bisa digunakake dhewe utawa minangka troli monorel listrik. Wangun umum saka hoists listrik dipérang dadi 0,5 ton tali kawat hoist listrik lan chain elektrik hoists. Ing kasus khusus, kerekan listrik rantai piring uga digunakake ing kerekan listrik tali kawat. Miturut susunan sawetara komponen utama kayata motor, reducer brake, reel, lan sapiturute, bisa dipérang dadi jinis TV CD (MD) utawa DCHF Electric chain hoist.
0.5 ton wire rope electric hoist
Ing ngisor iki fokus ing kaluwihan lan kekurangan hoists listrik tali kawat umum:
1.0.5 ton tali kawat hoist listrik karo sumbu motor podo karo sumbu reel wis kauntungan kang cilik ing dhuwur lan dawa. Cacat kasebut yaiku skala lebar, pengelompokan, manufaktur lan perakitan rumit, lan radius putar lintasan gedhe.
0.5 ton wire rope electric hoist2
2.Hoist listrik kanthi motor sing dipasang ing drum nduweni kaluwihan ukuran cilik lan struktur kompak. Cacat utama yaiku kondisi pendinginan motor sing ora apik, klompok sing ora apik, ora nyaman kanggo ndeleng, peralatan, lan proteksi motor, lan peralatan pasokan listrik sing rame.
3. Kerekan listrik kanthi motor sing dipasang ing njaba gulungan nduweni kaluwihan saka pengelompokan sing apik, tingkat generalisasi sing dhuwur, owah-owahan prasaja saka dhuwur ngangkat, lan pangopènan peralatan sing trep. Kerugian yaiku: ukuran dawane gedhe.
4. Hoist listrik tali kawat uga bisa nambah utawa nyuda jumlah meter miturut dawa rantai, sing kira-kira dipérang dadi rong jinis, siji kacepetan siji. Salah siji iku loro-kacepetan. Salah sawijining kaluwihan utama saka hoist listrik loro-kacepetan MD1 yaiku nalika obyek abot bakal diangkat menyang dhuwur sing ditemtokake, tombol bisa diganti kanggo ngedhunake kacepetan ngangkat barang abot, sing luwih aman kanggo digunakake.


Wektu kirim: Jul-12-2022

Wektu kirim: 2024-04-28 17:02:08
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Ninggalake Pesen Panjenengan