anyaman sling

Webing ling

Sling angkat konvensional (sling pengangkat serat sintetis) biasane digawe saka filamen poliester kanthi kekuatan dhuwur, menehi macem-macem kaluwihan kayata kekuatan dhuwur, tahan nyandhang, tahan oksidasi, lan tahan UV. Ing wektu sing padha, teksture alus, ora konduktif, lan ora korosif (ora mbebayani kanggo awak manungsa), saengga bisa digunakake ing macem-macem lapangan. Ana macem-macem jinis sling angkat, lan slings ngangkat konvensional (digolongake miturut penampilan sling) bisa dikategorikake dadi patang jinis: sling tanpa telas bunder, sling tanpa telas datar, slings bunder mripat pindho, lan sling datar mata pindho.

alamat

TIMES BUILDING, JALAN LIANGZHU, DISTRIK YUHANG, KOTA HANGZHOU, PROVINSI ZHEJIANG, CHINA

E-mail

zhixing@zhixingmachinery.com

telpon

+86 13486165199

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm Setu, Minggu: Tutup


Ninggalake Pesen Panjenengan