Lever Hoist

ASAKA Crane mangrupikeun produsén profésional sareng supplier ranté hoists, kalayan pangalaman langkung ti 15 taun dina penjualan hoists listrik.
Kami ngarancang, ngadamel sareng masang blok ranté, kerekan ranté listrik sareng angkat aisan
ranté kerekan: ngangkat kapasitas téh 0.25-100 ton; uas kerekan: ngangkat kapasitas téh 0.25-9 ton;
Hubungi kami pikeun kéngingkeun harga blok ranté
Lever Hoist

Alamat

TIMES BUILDING, LIANGZHU STREET, YUHANG DISTRICT, HANGZHOU CITY, ZHEJIANG PROVINCE, CHINA

Surélék

zhixing@zhixingmachinery.com

telepon

+86 13486165199

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup


Ninggalkeun Pesen Anjeun