Klasifikasi sareng kaunggulan sareng kalemahan hoists listrik

Desain kerekan listrik nyumponan kabutuhan pagawé sareng gaduh ciri has sorangan, tapi produk naon waé gaduh kaunggulan sareng kalemahan sorangan. Ngan ku leres ngartos kaunggulan sareng kalemahanana urang tiasa langkung ngartos aplikasina, supados ngahontal tujuan anu langkung saé pikeun ngarengsekeun udagan padamelan. .
Kerekan listrik mangrupikeun mesin angkat anu kompak ngahijikeun gulungan mékanisme pangurangan motor, anu tiasa dianggo nyalira atanapi salaku trolley monorel listrik. Bentuk umum hoists listrik dibagi kana 0,5 ton tali kawat hoist listrik jeung ranté hoists listrik. Dina kasus husus, ranté plat hoists listrik ogé dipaké dina tali kawat hoists listrik. Numutkeun susunan sababaraha komponén utama kayaning motor, marake reducer, reel, jeung sajabana, éta bisa dibagi kana tipe TV CD (MD) tipe atawa DCHF Electric ranté hoist.
0.5 ton wire rope electric hoist
Di handap ieu museurkeun kana kaunggulan sareng kalemahan tina hoists listrik tali kawat umum:
1.0.5 ton tali kawat kerekan listrik jeung sumbu motor sajajar jeung sumbu reel boga kaunggulan keur leutik dina jangkungna sarta panjang. Cacatna nyaéta skala lebar anu ageung, ngagolongkeun, manufaktur sareng perakitan rumit, sareng radius péngkolan lintasan ageung.
0.5 ton wire rope electric hoist2
2.The kerekan listrik jeung motor dipasang dina kendang boga kaunggulan skala panjang leutik jeung struktur kompak. Cacat utama nyaéta kaayaan cooling motor goréng, grup goréng, kasulitan dina nempoan, alat-alat jeung panangtayungan motor, sarta parabot catu daya cluttered.
3. The kerekan listrik jeung motor dipasang dina luar reel nu boga kaunggulan tina golongan alus, gelar luhur generalisasi, ngarobah basajan tina jangkungna ngangkat, sarta pangropéa parabot merenah. disadvantage nyaeta: skala panjangna badag.
4. Tali kawat kerekan listrik ogé bisa nambahan atawa ngurangan jumlah méter nurutkeun panjang ranté, nu kasarna dibagi jadi dua jenis, hiji speed tunggal. Hiji dua-speed. Salah sahiji kaunggulan utama kerekan listrik dua-speed MD1 nyaéta nalika obyék beurat badé diangkat ka jangkungna anu ditangtukeun, tombolna tiasa diganti pikeun nurunkeun kagancangan angkat barang beurat, anu langkung aman dianggo.


waktos pos: Jul-12-2022

waktos pos: 2024-04-28 17:02:08
  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun